Mihai Şora va participa la protestul de duminică: „În această seară nu am aflat nimic. Deci ne vedem şi mâine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Şora
Mihai Şora

Filosoful Mihai Şora, care merge frecvent la protestele faţă de OUG privind codurile penale, va participa şi duminică la mitingul anunţat în Piaţa Victoriei, de aşteptat a fi cel mai mare de până acum. Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, filosoful a criticat mesajul confuz al premierului Sorin Grindeanu, spunând despre anunţul său privind şedinţa de guvern pentru abrogarea ordonanţei că „nu am aflat nimic”.

Mesajul lui Mihai Şora:

„Dragii mei, şi eu am zâmbit, m-am minunat să-l aud scoţând pe gură nesuferita broscuţă „ca şi“. Niciun oac-oac nu i se iartă unui om de Stat. Dar nu râdeţi de cel pe umerii căruia apasă greutatea unei mulţimi, – cu mânia, cu inteligenţa, cu umorul ei cu tot. În această seară nu am aflat nimic. Deci ne vedem şi mâine. ♫ Noapte bună, copii !”

Primul-ministru Sorin Grindeanu a anunţat, sâmbătă, că va convoca, duminică o şedinţă de Guvern pentru abrogarea ordonanţei de urgenţă privind modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

El a fost nevoit să recunoască presiunea străzii şi să anunţe abrogarea controversatei Ordonanţe de Urgenţă nr. 13, care modifică legislaţia penală. Grindeanu a spus că Guvernul se va întruni duminică pentru a găsi calea legală de a bloca actul normativ.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite