Marcel Vela, după ce ar fi fost acuzat că a colaborat cu Securitatea: „Am deranjat prea tare lumea băieţilor deştepţi din zona MAI“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a publicat joi seară, pe Facebook, o decizie CNSAS din 2007 prin care instituţia atestă faptul că ministrul nu a colaborat cu Securitatea. Vela aminteşte că trecutul său a fost reverificat de CNSAS în 2019, atunci când decizia iniţială a fost menţinută.

Reacţia ministrului vine după ce în mediul online ar fi circulat un document potrivit căruia Vela ar fi fost colaborator al Securităţii. Acesta susţine că în ultima vreme este atacat tot mai des pentru că a deranjat prea tare ”lumea băieţilor deştepţi” din zona Ministerului Afacerilor de Interne.

”Observ că în aceste zile este o efervescenţă crescută a atacurilor la adresa mea, deranjând probabil prea tare lumea ,,băieţilor deştepţi” din zona Ministerului Afacerilor Interne.

Să nu uităm că MAI are un buget total de aproximativ 4 miliarde de euro şi un ministru nou, venit din provincie, fără să ştie haţişurile şi conexiunile tridimensionale din aceasta zonă, deranjează foarte multe persoane.

Revenim la ultimul atac, cel cu securitatea, o ciorbă reîncalzită cu fluturaşii împrăştiaţi în campania electorală din anul 2000 împotriva unor candidaţi incomozi. Pe acest subiect SRI a dat la vremea respectivă un comunicat precum că pliantele respective sunt false (în 4 iunie 2000).

Pentru curioşi şi conturile false de pe Fbk, afişez mai jos corespondenţa din 2001 şi Decizia CNSAS din 2007.

Totodată, amintesc că s-au verificat arhivele şi în anul 2019, iar concluziile CNSAS sunt publicate acum pe site-ul www.cnsas.ro la rubrica ,Menţinere Decizii”, a scris Marcel Vela, joi, pe Facebook, citat de g4media.com.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite