Mama românului arestat în Japonia pentru crimă şi-a cerut scuze pentru faptele fiului ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânăra a fost ucisă în Tokyo
Tânăra a fost ucisă în Tokyo

Mama românului în vârstă de 17 ani, care a fost arestat vineri în Tokyo pentru uciderea unei tinere, şi-a cerut scuze pentru faptele fiului său, informează publicaţia Japan Today.

Mă doare inima când mă gândesc la părinţii acelei fete. Am rămas fără cuvinte“, a declarat mama băiatului al cărui nume nu poate fi precizat, deoarece este minor. Ea a adăugat că înainte de incident fiul el nu a venit acasă timp de câteva zile.

Victima, Arisa Yamada, s-a mutut la Tokyo din prefectura Aomori recent, pentru a deveni cosmeticiană. Noaptea ea lucra la un restaurant pentru a-şi plăti taxele de studii. Tânăra a fost atacată la aproximativ 500 de metri de gara Kichijoji din Musashino, joi, cu puţin timp înainte de ora locală 02.00. Ea tocmai ieşise dintr-un magazin şi se îndrepta spre casă, când doi tineri au început să o urmărească, au povestit martorii. 

Poliţia a declarat că Yamada a fost înjunghiată de două ori în spate şi a fost tăiată la încheietura mâinii. Tânăra a fost transportată la spital, dar a murit după ce a pierdut mult sânge. Geanta ei a fost găsită goală la aproximativ 200 de metri de locul crimei.

Tânărul român a fost reţinut câteva ore mai târziu şi a fost acuzat de furt şi de crimă, după ce testele ADN au arătat că pe mănuşa lui era sângele tinerei de 22 de ani. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite