Liviu Dragnea a fost întemniţat. Ultima „ţeapă“ pe care a dat-o liderul condamnat al PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea 7 februarie 2016. FOTO inquam Photos

Preşedintele condamnat al Camerei Deputaţilor a ajuns în spatele gratiilor. Maşina în care se află Liviu Dragnea, însoţit de doi poliţişti, a ajuns la Penitenciarul Rahova. Preşedintele PSD a fost huiduit de câteva zeci de protestatari, care l-au aşteptat în faţa închisorii scandând „La puşcărie” şi ”Uite cum se închide uşa!”. Dusterul Poliţiei a intrat pe poarta închisorii cu o rolă de hârtie igienică atârnată de antenă.

La prânz, imediat după ce oamenii legii au primit mandatele de încarcerare de la Tribunalul Bucureşti, l-au contactat telefonic pe Liviu Dragnea pentru a-l întreba dacă intenţionează să se predea la cea mai apropiată secţie de Poliţie sau trebuie să meargă o echipă a Serviciului Urmăriri să-l ridice de acasă. 

Potrivit unor surse din poliţie, preşedintele Camerei Deputaţilor a preferat să fie dus la penitenciar cu maşina poliţiei. Între timp în faţa locuinţei sale de pe strada Alexandru Constantinescu se strânseseră câteva zeci de jurnalişti şi curioşi care aşteptau ieşirea acestuia din casă. 

Liderului PSD nu i-a surâs însă ideea de a fi urmărit de jurnalişti, astfel că înainte de a ajunge la el echipa Serviciului Urmăriri care trebuia să-l ridice pentru a-l duce la închisoare, şi-a trimis şoferul cu maşina cu geamuri fumurii să se plimbe prin oraş. 

Figura a ţinut: jurnaliştii aflaţi în faţa casei au pornit în urmărirea autoturismului lui Dragnea în care au fost siguri că se află şi proprietarul. Acesta însă a părărsit casa câteva minute mai târziu când au ajuns poliţiştii cu mandatul de încarcerare. Cei doi ofiţeri l-au transportat direct la Penitenciarul Rahova, unde liderul PSD va sta cel puţin 21 de zile cât durează perioada de carantină. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite