Jurnalistul Ovidiu Marincea va coordona echipa de comunicare publică a SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Marincea a lucrat în presă timp de 10 ani FOTO Arhivă Adevărul
Ovidiu Marincea a lucrat în presă timp de 10 ani FOTO Arhivă Adevărul

Jurnalistul Ovidiu Marincea, în vârstă de 36 de ani, a decis să iasă din presă şi a intrat în echipa de comunicare publică a Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Potrivit unui comunicat de presă emis luni de SRI, începând cu 17 august 2015, Marincea este consilierul directorului SRI şi va coordona comunicarea publică a Serviciului. 

„Ca jurnalist am militat pentru comunicarea şi deschiderea tuturor instituţiilor statului faţă de public, de aceea apreciez că adevărata provocare pentru orice profesionist este transparentizarea unui serviciu secret. Sunt onorat să lucrez într-una dintre cele mai respectate instituţii ale statului român”, a declarat Marincea.

Şeful SRI, Eduard Helvig, i-a transmis un mesaj de întâmpinare şi a precizat că prezenţa lui în cadrul Serviciului „va constitui un avantaj în procesul de transparentizare”.

„Îi urez  bun venit domnului Marincea şi consider că prezenţa lui în cadrul Serviciului Român de Informaţii va constitui un avantaj în procesul de transparentizare şi de deschidere a intituţiei către cetăţeni. Este necesar ca SRI să se consolideze şi în ceea ce priveşte procesul de comunicare,  de aceea  mă bucur că ni s-a alăturat şi sunt convins că împreună vom face paşi importanţi în direcţia profesionalizării comunicării publice a Serviciului”, a spus Hellvig.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite