Jandarmul băut care a provocat accidentul de pe Bulevardul Geniului, audiat de procurorii militari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul Jandarmeriei care ar fi provocat accidentul de pe Bulevardul Geniului din cauză că nu a păstrat distanţa între autovehicule a fost audiat de procurorii militari.

Jandarmul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, au anunţat reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Şapte maşini au fost implicate într-un accident rutier, luni seară, în Capitală, două persoane fiind rănite uşor. Accidentul a fost provocat de un şofer al Jandarmeriei care se urcat băut la volan. Incidentul intervine la nici o lună după ce manevrele unui alt şofer al MAI - care a mers pe contrasens pe linia de tramvai, evitând la limită un impact frontal cu un tramvai - au stârnit revolta opiniei publice.

Poliţiştii spun că vinovat este jandarmul, care nu a respectat distanţa regulamentară şi a lovit maşina aflată în faţa sa. Bărbatul era băut, însă avea o concentraţie de 0,32 la mie în aerul expirat, sub limita pentru care i s-ar fi întocmit dosar penal. Nu a scăpat însă de cercetarea penală pentru accidentul provocat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite