Instructorii auto vor picheta miercuri Ministerul Transporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Instructorii auto vor picheta mâine Ministerul Transporturilor    FOTO Adevărul
Instructorii auto vor picheta mâine Ministerul Transporturilor    FOTO Adevărul

Instructorii auto din Bucureşti vor picheta mâine, de la ora 10.00 în faţa Ministerului Transporturilor. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că un act normativ emis de Relu Fenechiu, actulul ministru de la Transporturi, le impune cheltuieli inutile şi costisitoare, ei precizând că noile schimbări „îi transformă practic din instructori auto în şcoli de şoferi“.


„Spre exemplu, eu am autorizaţie de la Registrul Comerţului strict pentru pregătirea cursanţilor la proba practică în vederea obţinerii permisului. Acum, ei vor să ne oblige practic să ne angajăm profesori de legislaţie, să ne angajăm medic pentru prim-ajutor, profesor pentru mecanică, plus contabil. Chipurile, vor să ne ajute să ne dezvoltăm. Ei mă obligă, practic, să devin şcoală de şoferi“, a declarat pentru adevărul.ro  un instructor auto care va protesta mâine.

Mai mult, sursa citată susţine că, deşi instructorii au depus mai multe solicitări pentru a fi primiţi în audienţă la ministrul Fenechiu, acesta nu le-a răspuns nici până azi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite