Inspector vamal suspectat că ar fi incendiat cele 23 de autoturisme din depozitele Gărzii Financiare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai bine de două ore s-au luptat pompierii să stingă flăcările care au cuprins cele 23 de autoturisme aflate în custodia Gărzii Financiare FOTO: Mediafax
Mai bine de două ore s-au luptat pompierii să stingă flăcările care au cuprins cele 23 de autoturisme aflate în custodia Gărzii Financiare FOTO: Mediafax

Un inspector vamal a fost reţinut în dosarul care s-a deschis după incendiul declanşat, vineri seara, la depozitele din Bulevardul Timişoara, în urma căruia au fost distruse 23 de autoturisme, confiscate de agenţii fiscali. Potrivit unor surse judiciare inspectorul vamal este suspectat că ar fi pus focul intenţionat, anchetatorii  afirmând însă că acesta ar fi fost băut când ar fi declanşat incendiul. Ştire în curs de actualizare.

UPDATE: Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 6 au emis pe numele vameşului o ordonanţă de reţinere sub acuzaţia de distrugere. În timpul audierilor bărbatul a recunoscut că a premeditat incendierea maşinilor. El le-a spus procurorilor că era supărat pe şefii lui, acesta fiind motivul pentru care a incendiat depozitul, unde chiar el era gestionar. 

UPDATE: La această oră bărbatul este audiat de poliţiştii Secţiei 25 din Capitală. El va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă. 

Inspectorul vamal a fost identificat după camerele de supraveghere din zonă. Anchetatorii spun că pe imaginile aflate la dosar se poate vedea cum acesta aruncă cu benzină pe autoturisme şi le dă foc.

Potrivit pompierilor care au intervenit pentru stingerea focului, flăcările au izbucnit în jurul orei 17, adică imediat după ce angajaţii Gărzii Financiare au plecat de la serviciu. Unul dintre martori le-a povestit anchetatorilor că a văzut un bărbat care a mers în depozitul cu autoturisme. Câteva clipe mai tîrziu, s-a aprins vâlvătaia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite