Hollywoodul s-a mutat în centrul Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolas Cage le-a dat autografe fanilor sibieni (foto: Arhivă)
Nicolas Cage le-a dat autografe fanilor sibieni (foto: Arhivă)

Actorul american Nicolas Cage a vizitat ieri, la Sibiu, locul în care va filma noi scene pentru producţia „Ghost Rider 2". Starul a fost dus cu maşina la rulotele echipelor de filmare, din Piaţa Mare, iar aici a fost aclamat de 40 de elevi veniţi de la Liceul Brukenthal şi Liceul de Arte.

 „Vrem să vină Nicolas, să ne dea autografe. Am plecat în pauză, ca să îl vedem şi noi", au mărturisit copiii, elevi în clasele V-VIII. Efortul celor care au strigat numele actorului s-a dovedit eficient. Nicolas Cage şi-a făcut apariţia, după aproape 15 minute. Actorul a dat autografe, timp de cinci minute, după care a plecat spre biserica de pe strada Şelarilor, unde erau programate filmări. Scenele pentru filmul american se vor trage, până mâine, în Piaţa Mare şi Piaţa Mică.Câtă vreme filmările s-au desfăşurat pe centura ocolitoare a Sibiului, Nicolas Cage a fost cazat într-un apartament de lux din zona centrală a Sibiului, cu vedere spre Piaţa Mare. El s-a mutat ieri la Hotelul Continental.

România „le-a luat faţa" vecinilor

Producătorul executiv al filmului care va fi lansat anul viitor a mărturisit că este extraordinar să filmeze în România. „Am apucat să vedem şi câte ceva pe aici. Totul este frumos în Sibiu. Este un loc extrordinar şi are multe de oferit. De fapt, România are ce arăta lumii. Şi Tom Cruise a fost aici şi a fost impresionat. Am fost în Ungaria, Bulgaria, Australia sau Noua Zeelandă, înainte de a decide unde vom face acest film. Locurile pe care le-am găsit aici ne-au convins că trebuie să facem acest film în România", a mărturisit Bennett Walsh, producătorul executiv al filmului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite