Glume de la poliţişti, despre trecerea la ora de iarnă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook Ministerul Afacerilor Interne
FOTO Facebook Ministerul Afacerilor Interne

Ministerul Afacerilor Interne a publicat, sâmbătă, un mesaj în care face mai multe glume referitoare la „datul ceasului înapoi“ în această noapte, în condiţiile în care se trece la ora de iarnă.

„În această noapte vom trece la ora de iarnă, mai precis ora 04.00 va deveni ora 03.00.Pentru a evita anumite neclarităţi legate de expresia “se dau ceasurile înapoi”, facem următoarele precizări:1. Vă rugăm să nu umblaţi la ceasurile de la utilităţi (apă, curent, gaze).Desigilarea lor şi modificarea indexului este infracţiune.

2. Nu daţi înapoi nici kilometrajul de la maşină atunci când vreţi să o vindeţi. Oricum mitul bătrânelului din Germania de la care aţi cumpărat-o şi care a ţinut-o în garaj 10 ani nu îl mai crede nimeni.
3. Dacă sunteţi în situaţia de a fi de meserie “interesat” de ceasuri…vă sfătuim să uitaţi acest hobby. Nu de alta, dar să nu ajungeţi în situaţia de a număra orele până când vă eliberaţi“, au scris cei din Ministerul Afacerilor Interne, pe pagina lor de Facebook.

Apoi, aceştia continuă şi cu un sfat. „Profitaţi de această oră în plus.Trăiţi fiecare clipă frumos şi legal... pentru că nu există aplicaţie în lume care să ne dea timpul înapoi, din păcate!“, se mai arată în mesaj. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite