Gigi Becali are „funcţia de deţinut la Jilava”. Latifundiarul din Pipera şi-a descoperit vocaţia profesională în ultima sa declaraţia de avere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Valiza" FOTO Eduard Enea
Gigi Becali a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Valiza" FOTO Eduard Enea

Fostul deputat George Becali, care a fost eliberat din funcţie după condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul "Valiza", şi-a completat declaraţia de avere în luna iulie chiar din închisoare. Becali a specificat în declaraţie că deţine funcţia de deţinut la Penitenciarul Jilava, însă nu a putut oferi detalii privind bunurile şi conturile deţinute întrucât situaţia de detenţie nu i-a permis accesul la aceste informaţii.

Becali precizează că este deţinut la Jilava, cu domiciliul în Voluntari, iar la capitolul „clădiri“ arată că „În principiu, aceeaşi declaraţie, dar nu exactă deoarece nu am acces la informaţii datorită situaţiei de detenţei“. 

Nicio rubrică din declaraţia de avere postată pe portalul Camerei Deputaţilor nu este completată, însă la sfârşitul documentului, Becali a ataşat o scrisoare prin care justifică lipsa informaţiilor. Fostul deputat, care execută în prezent trei ani de detenţie, a precizat „Ce priveşte declaraţia mea de avere, nu pot da date precise deoarece situaţia de P.P.L (persoană privată de libertate – n.r.) nu îmi permite accesul la anumite instituţii şi acte ca să fac ca precizie mai ales căci averea mea este în comun cu a întregii familii, nepoţi de soră şi soră. Data 12.07.2013“.

Declaraţia de avere a lui Gigi Becali după condamnarea la închisoare

Totuşi, în declaraţia de avere depusă în ianuarie 2013, când deţinea funcţia de deputat în Parlamentul României, Becali apare ca proprietar a 10 terenuri din Voluntari, Bucureşti, Otopeni, Brăila şi Piteşti, în cele mai multe alături de nepotul său Lucian Becali. În declaraţia din ianuarie 2013, Becali nu apare ca proprietar al niciunei clădiri, dar se precizează că deţine patru autoturisme, bijuterii de 50.000 de euro şi ceasuri de 250.000 de euro. Becali, supranumit şi „regele cashului“, nu are niciun cont bancar deschis, potrivir declaraţiei de avere completate la începutul acestui an.    

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite