Gheorghe Dincă se plânge că mâncarea din arest e prea acră. Cum se poartă cu el ceilalţi deţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Dincă se plânge că e prea acră mâncarea din arest. Cel acuzat că le-a omorât pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu a umplut poşta Arestului Central cu reclamaţii.

Într-una dintre ele cere să se facă o anchetă internă la bucătăria centrului de detenţie, întrucât consideră că mâncarea ce i se serveşte în celulă e prea acră. 

Este deranjat chiar şi de faptul că nu-i sunt schimbate cearşafurile mai des.

Gheorghe Dincă este nemulţumit şi că ceilalţi deţinuţi nu îl respectă, îl înjură sau îl scuipă frecvent, iar gardienii nu fac nimic în apărarea lui.

Mecanicul de 66 de ani ameninţă chiar că nu mai colaborează deloc cu anchetatorii dacă ceilalţi reţinuţi îi mai vorbesc urât, arată digi24.ro. Potrivit unor surse judiciare, Gheorghe Dincă nu a fost vizitat de nimeni până acum, astfel că nu are niciun ban pe card şi practic nu-şi poate cumpăra nimic de la magazinul arestului.

Într-o intervenţie la Digi 24, Dumitru Coarnă preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual din MAI, a declarat că în arest Dincă beneficiază de cearşafuri mai curate decât la el acasă. 

„Condiţiile sunt aceleaşi pentru toată lumea. Încearcă şi el marea cu degetul. În arest are lenjeria mult mai curată decât ce avea acasă, din ce am văzut eu. Nu prea este agreat de deţinuţi acest comportament infracţional. Sunt marginalizaţi chiar şi în închisoare“, a declarat Coarnă. 

Gheorghe Dincă a fost arestat la începutul lunii iulie, după ce a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi pe Luiza Melencu. La domiciliul acestuia au fost găsite rămăşiţe umane despre care INML a precizat, în urma analizelor, că sunt ale Alexandrei Măceşanu.

Rămăşiţele găsite în liziera pădurii din Caracal, despre care Dincă spune că sunt ale Luizei, au fost trimise în SUA pentru a fi analizate de FBI.

    

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite