VIDEO Se lansează primul reality show bisericesc: un fel de „Insula iubirii“, dar cu Dumnezeu. La ce vor fi supuşi concurenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Alexander Avilov/ Moskva News Agency
FOTO Alexander Avilov/ Moskva News Agency

Un post de televiziune religios din Rusia va lansa primul reality show cu tematică ortodoxă, intitulat „Insula“, în cadrul căruia zece concurenţi vor trăi timp de o lună în Mănăstirea Nilov.

Un post rusesc va lansa o variantă mai ortodoxă a reality show-ului „Insula iubirii“, încare dragostea va fi manifestată faţă de Dumnezeu, potrivit Moscow Times.

„Poate ai cont verificat pe Instagram, dar eşti verificat în ochii lui Dumnezeu?“, este întrebarea la care producătorii show-ului vor încerca să găsească răspuns. 

Filmările vor începe în luna noiembrie şi se vor desfăşura în Mănăstirea Nilov, situată pe Insula Stolobny din regiunea rusă Tver. Lăcaşul de cult a fost construit în secolul al XIX-lea, perioadă în care era una dintre cele mai bogate mănăstiri din Rusia imperială. Deşi în mod normal mănăstirea este doar pentru bărbaţi, la emisiune vor putea participa şi femei. 

„Aici eşti doar tu cu Dumnezeu“, se precizează în clipul prin care oamenii sunt îndemnaţi să se înscrie la casting.

Boris Korchevnikov, directorul general al postului de televiziune religios care va lansa emisiunea, a transmis că doreşte să dea un nou înţeles în cuvântul „reality“. „Multe lucruri sunt asociate cu acest cuvânt în televiziune, dar se pierde esenţa. Sunt sigură că acest proiect va reinventa termenul de viaţă pentru multe persoane“, a spus directorul.

Participanţii la emisiune vor fi filmaţi în timp ce trăiesc „viaţa fantastică a unui rezident al mănăstirii şi găsesc răspunsuri la întrebări care i-au afectat de mult“. Concurenţii vor trebui să gătească, să cureţe templul, să lucreze în patiseria, farmacia, via şi ferma mănăstirii şi să citească foarte multe rugăciuni. De asemenea, vor avea întâlniri cu preoţi şi cu alţi „oaspeţi faimoşi“.

Nu este însă clar dacă la final va exista un premiu, aşa cum se obişnuieşte în cadrul reality show-urilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite