Gheboasă nu se dezminte. A cântat vulgarități la ziua unei comune, încurajat de primar și de sute de tineri VIDEO

0
Publicat:

După controversa de la Festivalul Untold, unde trapperul a fost amendat pentru injurii, expresii jignitoare și vulgare, Gheboasă a concertat vineri seara la Zilele comunei Cudalbi, din Galați.

Gheboasă, concert în județul Galați FOTO Captură video
Gheboasă, concert în județul Galați FOTO Captură video

Comuna Culdalbi, din județul Galați, a fost vineri, 25 august în sărbătoare, marcată de autorități printr-o paranghelie costisitoare în centrul localității.

Primarul Grigore Gheonea de la PSD a alocat pentru evenimentul anului în sat 141.000 de lei, bani cu care a plătit o sumă de cântăreți mai mult sau mai puțin cunoscuți.

Constantin Enceanu a cântat pe scaun FOTO: captură video
Constantin Enceanu a cântat pe scaun FOTO: captură video

Dacă artistul de muzică populară Constantin Enceanu nu s-a bucurat de mare atenție, acesta cântându-le localnicilor urcat pe un scaun, de care ținea strâns unul dintre oamenii de ordine, în schimb cel mai așteptat moment al serii a fost concertul trapperului Gheboasă, un nume din ce mai cunoscut în rândul tinerilor, mai ales după prestația acestuia de la Untold.

Și de această dată, Gheboasă și-a făcut numărul de melodii cu versuri obscene, încurajat de pe margine de sutele de tineri și chiar de primarul Gheonea. De altfel, controversatul cântăreț i-a și mulțumit public primarului pentru invitație.

Vreau să-i mulțumesc și eu domnului primar pentru invitație și că a făcut posibil acest show. În ultima perioadă am fost foarte judecat și cazul meu foarte mediatizat, așa că domnul primar a făcut tot posibilul să mă aducă iar pentru asta îi mulțumesc. Aplauze”.

Gheboasă a făcut referire și la originea sa și le-a spus tinerilor prezenți la concert că pot reuși în viață și fără școală multă.

Văd că aici sunt foarte multe persoane de culoarea mea, adică de etnie romă, pe care le iubesc din suflet, iar din acest motiv sunt convins că nu merit amendă. Vreau să vă mai dau încă un exemplu. Acum câțiva ani eram acolo, unde sunteți dumneavoastră, în public și abia așteptam să vină artistul meu preferat. Dar și fără școală, și fără idei, doar pentru faptul că mi-am dorit, totul a venit de la Dumnezeu iar astăzi sunt în fața dumneavoastră și bucur mii de oameni”, le-a spus Gheboasă celor prezenți.

Din repertoriul său nu a lipsit melodia care a indignat opinia publică după Festivalul Untold.

Dă-i țiganca, dă-i țiganca, dă-i țiganca, ah Rupe banca, rupe banca, rupe banca, ah Dă-i țiganca, dă-i țiganca, dă-i țiganca, ah Rupe banca, rupe banca, rupe banca, ah

Ooo, ce țigancă frumoasă Cum dă din găoază Filme de groază Ooo, ce țigancă frumoasă”.

Pe pagina de Facebook a Primăriei Cudalbi, și de această dată oamenii au avut păreri împărțite.

O rușine! Avem ceea ce le oferim. Ăsta este nivelul celor care se identifică in versurile unui specimen de genul Gheboasă și care mai și fredonează aceste versuri cu un mare impact emoțional . E păcat că uităm drama familiilor persoanelor decedate din cauza drogurilor, ca ajungem sa ne fie frică sa mergem pe strada de teama de a ne întâlni cu Drogați care nu se mai controlează”, este comentariul unui localnic..

De ce comentați unii care nu sunteți din comuna, la voi de ce nu se face așa concert,chiar a făcut atmosfera și cred că și cei mai bătrâni au fost mulțumiți, felicitări domn primar”; ”Deci până la urmă domnul primar a avut dreptate!! Asta si-a dorit tineretul și a avut dreptate!”, au comentat alții mulțumiți de eveniment.

Cazul Gheboasă, cocoașa din spinarea UNTOLD

Cânțărețul de trap Gheboasă, apreciat de mulți adolescenți, a împărțit societatea românească în două după ce a cântat la festivalul Untold. 

O parte dintre români sunt revoltați că artistul a fost lăsat să cânte la un festival de o asemenea anvergură melodii cu mesaje care incită la ură, la încălcarea legii și a unor norme sociale și morale și mai ales la discriminare, sexism sau rasism.

Jandarmeria Cluj a aplicat o amendă pentru că ar fi ”proferat injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”.

Gheboasă a bătut un polițist

Trapperul Gheboasă este inculpat pentru ultraj și lovire într-un dosar penal aflat în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Acesta este acuzat că, în urmă cu aproape șase ani, împreună de patru prieteni, a bătut crunt un polițist de la Rutieră pe motiv că acesta i-ar fi deschis dosar penal unuia dintre agresori. 

„Am avut 75 de zile de îngrijiri medicale pentru dublă fractură de mandibulă, echimoze, umflături“, a mărturisit polițistul. Dosarul deschis pe numele lui Gheboasă (21 de ani) nu a fost finalizat nici până acum.

Asta deși polițistul a depus până acum, la instanța din Târgoviște, patru solicitări de acordare a unor termene clare în care anchetatorii să finalizeze cercetările, arată arată g4media.ro. Cel mai recent, pe 20 februarie 2023, Judecătoria Târgoviște a dispus ca dosarul să fie soluționat în 4 luni, până pe 20 iunie, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite