Concertul trapperului IAN de la festivalul Analogue a fost anulat, după ce artistul a refuzat să evite limbajul obscen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

IAN, unul dintre cei mai cunoscuți trapperi români, nu va mai concerta la Analogue, cel mai mare festival din sudul României.

IAN va fi înlocuit de Killa Fonic la festival FOTO Instagram
IAN va fi înlocuit de Killa Fonic la festival FOTO Instagram

Analogue Festival, ce se desfășoară în perioada 25-27 august pe platoul Făget de la Mioveni, este un eveniment deschis atât tinerelor care vor să petreacă, dar și tinerilor familii, în acest sens accesul copiilor cu vârsta sub 7 ani (însoțiți) fiind gratuit.

În acest context, organizatorii au solicitat artiștilor care vor urca pe scenă înainte de ora 22:00 să-și adapteze prestația artistică în concordanță. Mai exact, să evite limbajul nepotrivit în interpretările lor.

IAN, artistul ale cărui videoclipuri au peste 150 de milioane de afișări pe YouTube și care are mai multe melodii cu versuri obscene, a refuzat să evite limbajul nepotrivit pe parcursul concertului pe care urma să îl susțină sâmbătă 26 august la Mioveni. Drept urmare, concertul acestuia a fost anulat, iar în locul său va concerta Killa Fonic.

IAN, unul dintre artiștii confirmați în lineup-ul festivalului, a considerat că nu i se potrivește abordarea. De comun acord, organizatorii și artistul au decis să anuleze reprezentația acestuia din ziua a doua de festival.

”Adevărul” i-a solicitat un punct de vedere oficial lui IAN printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook, însă acesta nu a răspuns până la ora redactării acestui articol.

IAN este un tânăr artist care face parte din noua generație de muzicieni din România. Pe numele său real Anghel Georgian Bogdan, acesta s-a lansat pe piața trap în 2017.

La festivalul Analogue de la Mioveni vor concerta printre alții artiști de top precum John Newman, Tinie Tempah, Delia, BUG Mafia, byron și The Mono Jacks.

Spre deosebire de organizatorii festivalului Analogue, care au cerut artiștilor să evite limbajul nepotrivit, organizatorii de la Untold l-au lăsat pe trapperul Gheboasă să cânte pe scena festivalului de la Cluj-Napoca versuri pline de obscenități și îndemnuri la consumul de droguri. Concertul lui Gheboasă a produs la începutul lunii august un mare scandal, artistul alegându-se inclusiv cu o amendă.

Muzică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite