Gerul continuă până duminică. Meteorologii menţin codul galben de ger

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii susţin că vremea se va menţine geroasă şi foarte geroasă până duminică, 12 februarie, ora 12.00, până când este valabil codul galben de ger.

Prognoza arată că până la sfârşitul săptămânii, vremea va fi geroasă, mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor. Specialiştii arată că temperaturile minime se vor încadra între minus 25 şi minus 15 grade Celsius. Peste zi, temepraturile nu vor depăşi 0 grade Celsius.

Mâine, vremea va fi geroasă, dar în unele zone din estul şi sudul ţării va mai fulgui. În plus, vântul va mai avea intensificări, iar în unele zone va avea 70 de km/oră. Rafalele de vânt se vor resimţi mai puternic în Dobrogea, în estul Munteniei şi în sudul Moldovei, unde va spulbera zăpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între -16 şi -18 grade în nordul Moldovei, între -6 şi -7 grade în vestul ţării şi pe litoral. Meteorologii spun că izolat va fi chiciură.

În Capitală, vremea va fi geroasã mâine. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare. Vântul va mai atinge intensificări de până la 55 km/h. Temperatura maximă se va situa, în Bucureşti, în jurul valorii de -12 grade. Temperatura minimă va fi de -19 grade.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite