Frații Tate, păziți mai ceva ca președinții de stat. Un fost ofițer MAI coordona protecția lor: „Erau niște idoli!”

0
Publicat:

Oameni cu pregătire militară asigurau protecția fraților Tate. Este dezvăluirea făcută de Bogdan Stancu, fost ofiţer al structurii secrete din Ministerul de Interne, care a construit în jurul milionarilor un adevărat serviciu de pază. Nici șoferii nu erau persoane obișnuite.

Bogdan Stancu, fost ofițer MAI, omul care asigura paza fraților Tate FOTO Facebook/Inquam Photos
Bogdan Stancu, fost ofițer MAI, omul care asigura paza fraților Tate FOTO Facebook/Inquam Photos

Bărbatul care a lucrat în trecut în Ministerul de Interne, la fosta unitate Doi și-un sfert, spune că fraților Tate „le era teamă că cineva ar putea să le facă rău”, motiv pentru care au angajat oameni cu pregătire militară. Acesta a povestit cum a ajuns să lucreze pentru milionarii britanici, precizând în exclusivitate la Antena 3 CNN, că nu a angajat oameni obișnuiți.

Eu am ajuns la ei în urmă cu aproximativ doi ani. Le-am securizat casa, m-am ocupat de tot ce ţine de sistemele de securitate. Ulterior, m-au întrebat dacă pot să-i ajut în legătură cu siguranţa lor, deoarece le era teamă că cineva ar putea să le facă rău. Le-am spus că pot să-i ajut. Aveau nevoie de noi să-i ducem în siguranţă. Şoferii pe care i-am angajat aveau anumite calităţi, nu erau oameni obişnuiţi, ci erau persoane care aveau pregătire militară”, a declarat Bogdan Stancu, fost ofiţer DGPI.

Despre cei doi, Bogdan Stancu a spus că erau celebri în rândul persoanelor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. 

"Aveau un impact foarte mare în zona asta de 16 - 25 de ani. Sunt foarte populari pe zona asta de vârstă. Erau nişte idoli. Femeile veneau numai ca să fie în prezenţa lor", a spus fotul ofițer. 

Totodată, aceasta a declarat că poliţiştii i-au percheziţionat cele două locuinţe pe care le deține, fiind implicat, în acest caz, în calitate de martor.

Poliţiştii au făcut percheziţii în ambele locuinţe pe care le deţin. Mi-au luat telefonul, l-au sigilat şi va fi deschis în prezenţa mea, deoarece, repet, am o calitate de martor, nu de suspect”, a spus Bogdan Stancu.

Referitor la amenințările despre care vorbesc anchetatorii în acest dosar, Bodgan Stancu a spus că nu are cunoștință. Oamenii care se ocupau de paza fraților Tate nu ar fi terorizat femeile cu arma.

"În anumite situaţii poate s-au lăudat: "a, uite, colaboratorii mei au şi arme!". Cu mine nu colaborează decât oameni care au referinţe militare. Noi niciodată nu am auzit vreun strigăt sau vreo legătură cu o ameninţare, ceva. Ştiu doar că era o casă închiriată în care le mai veneau lor fete", a spus Stancu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite