FOTO Protest în Piaţa Victoriei, în sprijinul solicitării formulate de Klaus Iohannis: „Cerem demisia incompetentei VV Dăncilă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piaţa Victoriei, Protest pentru sprijinul cererii lui Iohannis
Piaţa Victoriei, Protest pentru sprijinul cererii lui Iohannis

Aproape 150 de persoane sunt prezente în această seara în Piaţa Victoriei la protestul organizat în sprijinul cererii preşedintelui Klaus Iohannis prin care acesta i-a cerut demisia premierului Viorica Dăncilă.

Vineri seară, începând cu ora 19.00, în Piaţa Victoriei, este anunţat un protest împotriva Guvernului şi a premierului sub titlul: "Cerem demisia incompetentei VV Dăncilă!". Protestul este anunţat pe Facebook de comunităţile "Corupţia ucide", "Reuşim" şi "Rezistenţii din Piaţa Victoriei".

"Presedintele Klaus Iohannis i-a cerut, vineri, demisia premierului Viorica Dancila, pentru ca nu face fata pozitiei de prim-ministru. Mai mult, seful statului a afirmat ca ii retrage increderea premierului. Dupa ce Viorica Dancila a refuzat sa se prezinte la intalnirea stabilita la ora 11:00, la Palatul Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, seful statului a sustinut o declaratie de presa in care a spus ca premierul nu si-a respectat juramantul depus la preluarea mandatului. Potrivit sefului statului, Viorica Dancila a preferat sa execute ordinele venite de la partid, transformand Guvernul intr-o vulnerabilitate”, scriu iniţiatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Pe pagina de Facebook dedicată acestui eveniment aproximativ 700 de persoane îşi anunţaseră prezenţa şi alte 5000 de persoane s-au arătat interesate de eveniment.

protest 27 mai FOTO Florinela Iosip
protest 27 mai FOTO Florinela Iosip
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite