Fostul ministru de Interne Petre Tobă a contestat decizia de plagiat a Consiliului de Atestare a Titlurilor Universitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Tobă a contestat verdictul de plagiat FOTO Eduard Enea
Petre Tobă a contestat verdictul de plagiat FOTO Eduard Enea

Fostul ministru de Interne Petre Tobă a contestat decizia Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) prin care se stabileşte că a plagiat în lucrarea de doctorat, arată News.ro. Potrivit Ministerului Educaţiei, primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, încă nu a depus o contestaţie.

Fostul ministru de interne Petre Tobă a depus contestaţie la decizia Consiliului General al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) care stabileşte că a plagiat în lucrarea de doctorat, teza sa urmând să fie reanalizată, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei, potrivit News.ro. 

Totodată, reprezentantul Ministerului a explicat că primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, încă nu a depus nicio contestaţie, dar, pentru că decizia Consiliului a fost comunicată mai târziu, mai are timp să o facă.

"Fostul ministru a despus contestaţia faţă de decizia CNATDCU. Primarul oraşului Voluntari încă nu, întrucât CNATDCU a trimis o adresă de e-mail la care nu a putut fi contactat. La finele săptămânii trecute, a venit avocatul său pentru a i se comunica decizia CNATDCU, iar termenul de contestaţie curge din acel moment", a spus Mirabela Amarandei.

Consiliul General al Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis, pe 12 octombrie, că fostul ministru de Interne Petre Tobă şi primarul oraşului Voluntari Florentin Pandele au plagiat în lucrările lor de doctorat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite