Fiul lui Sile Cămătaru, reţinut pentru conducerea unei maşini fără permis. Ce substanţe interzise ar fi consumat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Albert-Florian Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii l-au surprins la volan, deşi avea permisul de conducere suspendat. Surse din poliţie au declarat pentru G4Media că Balint a fost testat pentru consumul de droguri, iar rezultatul a fost pozitiv, însă acesta a refuzat prelevarea de mostre de sânge.

Fiul lui Sile Cămătaru a fost oprit de poliţia rutieră vineri, în comuna Găneasa (judeţul Olt). El conducea un BMW X5, deşi avea permisul de conducere suspendat.

El a fost testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost pozitiv. Ulterior, Balint a refuzat prelevarea de mostre  biologice, arată g4media.ro.

În consecinţă, au fost întocmite acte procedurale pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Totodată, s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore.

Albert Balint a ieşit pe 16 decembrie din arestul poliţiei după ce a fost acuzat că a înjunghiat un  tânăr în faţa unui club din Timişoara, în  luna octombrie, potrivit Ziare.com. Eliberarea sa a survenit după ce tânărul înjunghiat şi-a retras plângerea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite