Femeia care a ucis cu maşina două fete în cartierul Andronache, trimisă în judecată. Avea o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia care a omorât două fete în Sectorul 2 a fost trimisă în judecată.
Femeia care a omorât două fete în Sectorul 2 a fost trimisă în judecată.

Marcela Leonte, femeia care a provocat pe 27 februarie accidentul din cartierul Andronache, în urma căruia au murit două fete, a fost trimisă în judecată. Şoferiţa avea la momentul accidentului o îmbibaţie alcoolică de 1,25 g/l alcool pur în sânge, iar când a ajuns în intersecţie a pierdut controlul volanului şi a accelerat în loc să frâneze.

Parchetul Judecătoriei Sectorului 2 a anunţat joi că Marcela Leonte a fost trimisă în judecată pentru săvârşirea în concurs real a infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din 9 martie, ea a fost arestată la domiciliu.

Reamintim că pe 27 februarie, femeia, în vârstă de 57 de ani, a pierdut controlul maşinii pe care o conducea pe o stradă în zona Andronache din Capitală, a lovit un stâlp, care s-a prăbuşit, după care maşina a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat mortal o fetiţă de 6 ani şi o fată de 20 de ani. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital, însă nu au mai putut fi salvate. 

Imediat după accident, şoferiţa a fost agresată de rudele fetelor accidentate, fiind transportată şi ea la spital. Şi soţul femeii, aflat pe scaunul dreapta de lângă şofer, a fost scos din maşină de mulţimea furioasă şi a fost bătut.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite