Fast & Furious pe străzile din Roma cu un român la volan. Doi polițiști au fost răniți

0
Publicat:

O cursă nebună a avut loc pe străzile din Roma. Doi polițiști au fost răniți după urmărirea ca în filme a unui român care nu a oprit la semnalele agenților. Cursa s-a întins pe câțiva kilometri, trecând prin Portonaccio și Tiburtina și apoi ajungând pe A24 Tronchetto. 

Doi carabinieri au fost răniți după o cursă nebună FOTO Adevărul
Doi carabinieri au fost răniți după o cursă nebună FOTO Adevărul

Totul a început vineri seară, la ora 22.30, în via Marsala, la o aruncătură de băţ de gara Termini, relatează Corriere della Sera. O patrulă a observat în trafic un autoturism Saab gri, cu plăcuțe de înmatriculare românești, circulând suspect, motiv pentru care a decis să îl oprească. Dar ocupanții, în loc să se conformeze, au forțat punctul de control și au pornit cu viteză mare pe străzile din centrul Romei, în ciuda traficului aglomerat.

Aflați pe urmele mașinii suspecte, polițiștii măresc viteza, însă șoferul este de neoprit. Mașina câștigă și mai multă viteză, iar deodată întoarce brusc, la via dei Fiorentini. Carabinierii au încercat și ei să facă același lucru, însă au pierdut controlul asupra mașinii.

Autoturismul de poliție s-a răsturnat, iar cei doi carabinieri care se aflau în ea au ajuns la spital și se află în stare gravă. Mașina cu numere de România este și la această oră căutată de poliția din Italia.

Un cuplu din Austria a rămas fără mașină, în Italia, din cauză că semăna cu cea a carabinierilor

Un cuplu din Austria care a vrut să treacă granița spre Italia, pe la Norm, s-a trezit și cu mașina confiscată dar și cu o pedeapsă cu închisoarea.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani și soția sa, în vârstă de 49 de ani, au ajuns într-o situație complicată fiind denunțați după ce au intrat în Italia, din cauza mașinii care semăna cu cea a carabinierilor. 

Cei doi soți au vrut să intre în Italia pe data de 7 septembrie 2021. Oficialii de la frontieră i-au oprit deoarece mașina pe care o conduceau semnăna cu cea a carabinierilor. 

Mașina care le-a făcut numai probleme cetățenilor vienezi a fost cumpărată la o licitație online. Aceasta era colantată cu numărul de urgență italian „112 – www.carabinieri.it”, împreună cu stema „Nucleo Radiomobile Carabinieri”, potrivit Libertatea

Poliția de frontieră i-a denunțat și mașina a fost confiscată din cauză că ar fi putut înșela sau deruta ceilalți participanți la trafic. 

Pe lângă faptul că cei doi soți au rămas fără mașină, s-au trezit și cu un proces în care fiecare a primit o pedeapsă cu închisoare cu suspendare de zece luni și 20 de zile. 

Motivația deciziei judecătoarei Mariarosa Persico a fost că autovehiculul ar fi putut promova activități ilegale din cauza aspectului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite