Elan Schwartzenberg: Codruţ Marta e prietenul meu de aproape 10 ani. Nu cred o iotă din acuzaţiile la adresa lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Elan Schwartzenberg susţine că este prieten de aproape zece ani cu Codruţ Marta - dispărut de la domiciliu - şi că "nu crede o iotă din acuzaţiile şi bârfele la adresa lui".

El mai spune că nu a fost niciodată audiat despre "TVA-uri sau afaceri oneroase".

CITEŞTE MAI MULT DESPRE DISPARIŢIA LUI CODRUŢ MARTA:

Soţia şi fratele lui Codruţ Marta, audiaţi în legătură cu dispariţia acestuia. Se bănuieşte că a fost răpit şi scos din ţară

"Codruţ Marta este prietenul meu de aproape zece ani şi indiferent din ce motiv lipseşte, eu mi-l asum ca prieten. Nu cred o iotă din acuzaţiile şi bârfele la adresa lui, pentru că, dacă acestea erau fondate, sunt convins că era arestat sau cel puţin anchetat la acest moment.

Nu am fost la DNA şi nu am fost întrebat niciodată, nicăieri de TVA-uri sau afaceri oneroase, ci doar am depus - la fel ca toţi cunoscuţii lui Codruţ - o declaraţie în calitate de martor.

Ştiu că, mai ales în această perioadă de alegeri, atât eu, cât şi Realitatea TV suntem incomozi prin onestitate şi transparenţă şi faptul că suntem independenţi este intolerabil; din fericire, brand-ul Realitatea este mult prea puternic pentru a putea fi mânjit şi terfelit de către cei care nu se pot ridica la standardele noastre", susţine Elan Schwartzenberg, într-o declaraţie pentru Mediafax.

Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR), prin Direcţia de Investigaţii Criminale - Serviciul Urmăriri, a dispus darea în urmărire naţională a fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codruţ Alexandru Marta, în vârstă de 38 de ani, persoană dată dispărută de la domiciliu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite