Deținutul de la Jilava care nu a mai revenit din permisie a fost prins de polițiști la Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care era deținut în Penitenciarul Jilava și nu a mai revenit după gratii miercuri, 21 decembrie, după ce obținuse o permisie, a fost prins de către polițiști, la Iași.

Deținut evadat, prins la Iași. FOTO Europol
Deținut evadat, prins la Iași. FOTO Europol

Bărbatul a fost prins după două zile, în gara din Iași, de către polițiștii ieșeni, după ce fusese dat în urmărire națională. 

„În după-amiaza de 23 decembrie 2022, în jurul orei 15.00, o patrulă din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Iași a depistat în Gara Centrală din municipiul Iași pe un bărbat, de 31 de ani, deținut în Penitenciarul București Jilava, care în perioada 16-21 decembrie 2022 a beneficiat de permisiunea de ieșire din unitate și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Iași. 

Acesta era condamnat la 4 ani şi 4 luni de închisoare pentru infracţiunea de tâlhărie şi executa pedeapsa în regim deschis. Bărbatul mai avea de executat 6 luni din pedeapsă, iar în perioada 16-21 decembrie avea aprobată o permisiune de ieșire din închisoare.

„Neprezentarea din permisiunea ieşirii din penitenciar la ora stabilită este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform Codului Penal cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. Acum va avea timp suficient să se gândească la fapta sa. Felicitări colegilor noștri pentru "cadoul" de Moș Crăciun făcut individului”, scrie Sindicatul Europol, pe pagina de Facebook. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite