Detalii despre petrecerea miliardarilor la Bran. Un român s-ar afla printre invitați

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Castelul Bran găzduiește, în acest weekend, o petrecere de Halloween, la care ar fi urmat să participe și Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, însă nu este confirmată venirea sa în România. În schimb este sigură participarea magnatului american Peter Thiel, fondatorul PayPal, el fiind fotografiat în Brașov.

Petrecerea miliardarilor la Bran - Peter Thiel si românul Ovidiu Toma

De altfel, conform informațiilor Boarding Pass, „în ciuda informațiilor apărute în spațiul public în ultimele 24 de ore, BoardingPass nu a identificat nici un avion privat cu care Elon Musk ar fi putut sosi în România în zilele de joi, vineri și sâmbătă. Avionul său privat, un Gulfstream G650ER înmatriculat N628TS, a zburat din San Jose spre aeroportul Hawthorne din sudul LA-ului în noaptea dintre sâmbătă și duminică“.

Potrivit surselor Mediaflux, în organizarea evenimentului nu a fost implicat niciun român, fiind pus la punct până la cel mai mic detaliu doar cu personal din SUA, adus în România. Bucătari, ospătari, agenți de pază și tot staff-ul implicat în organizarea petrecerii tematice au fost aduși cu avioane din Statele Unite.

Un român printre invitați 

Mediaflux dezvăluie, însă, că la petrecerea de la Bran va participa și un român, Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA, o companie românească ce a lansat în urmă cu câteva luni aplicația de comunicații criptate Wispr, asemănătoare cu mult mai cunoscutele WhatsApp, Telegram sau Signal. Tot Crypto Data a produs Momentum, prima mașină electrică românească sută la sută.

Ovidiu Toma și mașina Momentum, un prototip produs de Crypto Data FOTO Ștefan Both
Ovidiu Toma și mașina Momentum, un prototip produs de Crypto Data FOTO Ștefan Both

El s-a afișat de curând alături de Martin Eberhard, co-fondatorul Tesla, om extrem de aropiat de Elon Musk. Azi-noapte, Ovidiu Toma a pus la story, pe Instagram, o imagine sugestivă pentru evenimentul care va avea loc la Bran.

Instragram

Un lucru inedit este că a fost angajat un regizor pentru a pregăti invitaților o experiență Dracula autentică. Conform surselor agenției, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene.

Listă de invitați miliardari

Prieten de 20 de ani cu Musk, magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, a plecat de sâmbătă seară cu elicopterul la Bran, din București împreună cu partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen. Și actrița Julia Sandstrom a postat pe Instagram imagini din elicopter în drum spre Bran, spunând că se află în „Țara vampirilor“. Conform relatărilor din presă, suedeza care este actriță, DJ și cântăreață ar urma să întrețină atmosfera la petrecerea de la Bran.

Julia Sandstrom, imagini din România pe Instagram
Julia Sandstrom, imagini din România pe Instagram

Pe lista invitaților se mai află Sergey Brin, fondatorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail și în prezent în board-ul Space X, Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund – un fond de investiții axat pe explorarea spațiului și primul investitor în Space X-ul lui Musk. De asemenea, la eveniment va participa și magnatul Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google, dar și vedete de talie mondială, actori și artiști.

Duminică la prânz, o parte dintre aceștia, între care magnatul american Peter Thiel, fondatorul PayPal, au mâncat la un restaurant din centrul Brașovului.

Peter Thiel și partenerul său, Matt Danzeisen, la un restaurant din Brașov FOTO Ioan Buciumar
Peter Thiel și partenerul său, Matt Danzeisen, la un restaurant din Brașov FOTO Ioan Buciumar

Vedetele au petrecut românește

Mai mulți actori de la Hollywood sunt cazați la Schuster Hotel din Brașov, potrivit Mediaflux. Adrian Grenier din „Entourage“, Jordan Roemmele și Gillian Jacobs din „Walk of Shame“ au intrat în atmosfera Halloweenului și au început distracția de sâmbătă seară.

Milionarii și celebritățile ar fi petrecut românește seara trecută la o stână de lângă Poiana Brașov, unde aufost întâmpinați de gazde cu pâine, sare și țuică de prune. Au petrecut acolo până spre orele 3 dimineața, potrivit relatărilor din presă. Din local s-a auzit și muzică populară, iar la final a avut loc un foc de artificii. Unii dintre invitați au postat imagini cu ținute inspirate din serialul Game of Thrones și și-au acoperit chipurile cu măști sau machiaj.

Pentru a nu fi recunoscute, starurile care vor participa la petrecerea de Halloween de la Bran de duminică noapte vor primi coduri. Invitații ar urma să sosească începând cu orele 18.30. 

Mitul contelui Dracula atrage turiști la Bran 

FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Construit pe o stâncă, Castelul Bran adăposteşte în prezent muzeul Bran, ce se întinde pe cele patru etaje ale sale. Motivul principal pentru care turiştii străini aleg să viziteze Castelul Bran este reprezentat de legenda care s-a creat în jurul acestuia. Astfel, cea mai reprezentativă legendă a Transilvaniei, cea a lui Dracula sau Vlad  Ţepeş, este legată incontestabil de Castelul Bran.

Mitul Contelui Dracula are la bază romanul de ficţiune „Dracula”, apărut în Marea Britanie, în 1897, avându-l ca autor pe scriitorul irlandez Bram Stoker. Personajele din romanul „Dracula” sunt rezultatul fanteziei autorului, dar faptele Contelui Dracula şi sfârşitul acestuia au la bază credinţele populare legate de existenţa unor forţe ale răului, precum vampirii sau strigoii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite