Miliardarii lumii, petrecere de Halloween la Bran: Musk și Angelina Jolie, printre participanți

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni, conform MediaFlux.

Angelina Jolie si Elon Musk, petrecere la castelul Bran de Halloween FOTO Shutterstock / EPA-EFE
Angelina Jolie si Elon Musk, petrecere la castelul Bran de Halloween FOTO Shutterstock / EPA-EFE

UPDATE 00.10 Dracula’s Experience din cadrul petrecerii miliardarilor, de la Bran va beneficia de aportul unui regizor

Pentru a oferi invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională, miliardarul Elon Musk a angajat pentru petrecerea de la Bran, un regizor. Iar când banii nu sunt o problemă, totul va fi cu adevărat grandios. Mai mult, conform surselor Mediaflux, la Dracula’s Experience vor fi prezente și Dracula’s Girls, o cunoscută trupă de majorete din Târgoviște, vice-campioane europene. 

UPDATE 23.42 O sută patruzeci de participanți la petrecerea miliardarilor, de la Bran

Potrivit surselor Mediaflux, numărul invitaților la petrecerea de la Castelul Bran ar fi de 140, toți numai unul și unul, doar miliardari și vedete recunoscute la nivel mondial. Totuși, printre aceștia s-ar număra, conform informațiilor Mediaflux, și primarul localității Bran.

UPDATE 23.28 Elon Musk a confirmat că a ajuns deja în România.

În urmă cu puțin timp, Elon Musk a scris un tweet rapid: „Fresh baked bread & pastries are some of the great joys of life!” („Pâinea și produsele de patiserie proaspete sunt câteva dintre marile bucurii ale vieții!),  semn că a apucat deja să deguste din produsele tradiționale românești, conform Mediaflux.

În această seară Musk și invitații săi vor petrece la o stână din Poiana Brașov. 

ȘTIRE INIȚIALĂ Pe lista celor 200 de invitați care vor participa la petrecerea de Halloween se află Sergey Brin, întemeietorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, co-fondatorul PayPal Luke Nosek, magnatul Larry Page, care ocupă locul 6 în topul celor mai bogați oameni din lume în anul 2022 și co-fondator Google, dar și vedete, actori și artiști. 

Unii dintre invitați au ajuns în România la bordul unui avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă azi-noapte în jurul orei 03:00, ora României. Tot azi noapte a aterizat la București și actrița Julia Sandstrom, cunoscută din filmle Chick Fight și Show Me What You Got. Ea a plecat la Bran tot la bordul unui elicopter.

 În imagini a fost surprins Peter Thiel, care are o avere netă apreciată la 7,19 miliarde de dolari, alături de Matt Danzeisen, investitor și specialist american financiar. Cei doi au plecat cu un elicopter la castelul Bran. Conform mediaflux.ro, miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care de curând a cumpărat Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.   

Musk, Thiel, Angelina Jolie și alte persoane importante ar urma să petreacă Halloween-ul la Castelul Bran, care se află în proprietatea arhiducelui Dominic von Hasburg. Acesta s-a arătat întotdeauna deranjat de asocierea brandului Dracula de castelul Bran. „De ce ar vrea cineva să se concentreze asupra unei invenții”, spune el, referindu-se la Dracula, „când avea propria istorie bogată?” Totuși, potrivit informațiilor MediaFlux, arhiducele este gazda evenimentului organizat pentru cei mai bogați oameni ai lumii de Halloween.

Miliardarii americani au fost transportați la un hotel de lux din centrul Bucureștiului, acolo unde paparazzi MediaFlux au surprins și imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite