Deputat AUR, despre inseminarea artificială: Ascunde sub masca încurajării natalităţii o politică de tip neo-marxist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coleşa consideră că metodele contraceptive reprezintă o educaţie sexuală denaturată FOTO Facebook/Alin Coleşa
Coleşa consideră că metodele contraceptive reprezintă o educaţie sexuală denaturată FOTO Facebook/Alin Coleşa

Deputatul AUR Alin Coleşa susţine că inseminarea artificială este de fapt o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale. Coleşa mai spune că metodele contraceptive reprezintă o educaţie sexuală denaturată promovată agresiv în cazul tinerelor necăsătorite.

Deputatul AUR a făcut aceste afirmaţii, marţi, în cadrul dezbaterilor pe marginea unei iniţiative legislative, depuse de PSD, privind inseminarea artificială umană şi sporirea natalităţii, potrivit G4media.ro.

Iniţiativa a fost respinsă.

„Acest proiect de lege ascunde sub masca încurajării natalităţii o politică de tip neo-marxist prin care se încearcă promovarea familiei monoparentale total artificiale. Pe de o parte, prin politicile publice, ni se explică gravitatea sarcinilor la tinere necăsătorite pentru a căror vitare (sic!) se finanţează şi promovează agresiv o educaţie sexuală denaturată, punându-se accent pe metodele contraceptive, mai ale pe anticoncepţionale care, în timp, au efecte adverse asupra fertilităţii femeilor. Pe de altă parte, se finanţează şi promovează însămânţarea artificială (…) Se finanţează şi promovează familiile monoparentale pur artificiale, iar familiile tradiţionale cu mulţi copii rămân sub o continuă presiune de tip financiar-social şi educaţional. Deci, acest proiect de lege creează probleme false, promovează o natalitate de tip neomarxist şi promovează familia monoparentală născută din faşă monoparentală”, a declarat Alin Coleşa în plenul Camerei Deputaţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite