De ce a cerut Elena Udrea instanţei din Bulgaria să fie plasată în arest la domiciliu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Elena Udrea FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Elena Udrea a încercat să îi convingă pe judecătorii din Bulgaria să o plaseze în arest la domiciliu. Avocaţii au prezentat instanţei din Bulgaria, acolo unde se află, în prezent, în arest preventiv Udrea, acte doveditoare cu privire la problemele de sănătate ale fostului ministru, potrivit Evenimentul Zilei.

Elena Udrea a cerut Curţii de Apel de la Sofia să fie plasată în arest la domiciliu susţinând nu doar că trebuie să aibă grijă de fetiţa sa, în vârstă de trei ani, ci şi că suferă de o boală ce necesită tratament. 

Joi, avocaţii fostului ministru au cerut arest la domiciliu cu braţară electronică în cazul Elenei Udrea, pentru a putea fi urmărită. 

Apărătorii au prezentat acte, potrivit cărora, fostul ministru ar suferi de osteoporoză, potrivit Evenimentul Zilei. Judecătorii au respins însă cererea, nefiind convinşi şi susţinând că pentru o astfel de boală se poate primi tratament şi în arest. 

Curtea de Apel de la Sofia a explicat alegerea, arătând că, doar pentru că nu se simte confortabil, nu înseamnă că tratamentul nu poate fi făcut şi în arest.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite