Dan Ilie Morega, accidentat la cap în timp ce era transportat la Spitalul de Psihiatrie din Severin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timp ce era transportat către Spitalul de Psihiatrie din Severin, fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega, a fost accidentat la cap în ambulanță.

foto Dan Ilie Morega
Dan Ilie Morega, accidentat la cap în timp ce era transportat la spitalul de psihiatrie

Potrivit informațiilor inițiale care au fost comunicate de ambulanțier, pentru a evita o coliziune, șoferul ambulanței a pus o frână bruscă. Ca urmare a opririi bruște, Dan Ilie Morega s-a destabilizat și a suferit mai multe răni la cap. Cu toate acestea, starea sa de sănătate este una bună, potrivit news.ro și romaniatv.net.

Acesta era transportat forțat către Spitalul de Psihiatrie din Severin ca urmare a deciziei de judecată a Judecătoriei Sectorului 1, deoarece în ultimele luni fostul politician a fost depistat în repetate rânduri la volan, deși acesta nu mai are dreptul de a conduce un autovehicul, din cauza problemelor medicale de care suferă.

Decizia instanței de judecată a fost luată după ce procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au contestat arestul la domiciului impus lui Morega, ca urmare a anchetei deschise în urma faptului că acesta a fost prins de nenumătate rânduri conducând prin Capitală.

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti şi dispune revocarea măsurii arestului la domiciliu, luată prin Încheierea din 23.03.2024, pronunţată de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, în dosarul nr. 8532/299/2024, definitivă prin Încheierea Tribunalului Bucureşti nr. 288/01.04.2024 faţă de inculpatul Morega Dan-Ilie, … , aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu. (…) Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti privind luarea măsurii internării medicale provizorii, şi dispune internarea medicală nevoluntară într-o unitate specializată de asistenţă medicală a inculpatului Morega Dan-Ilie până la însănătoşire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea acestei măsuri”, este soluţia pronunţată de Judecătoria Sectorului 1, în cursul zilei de vineri.

Hotărârea Judecatoriei Sectorului 1 încă poate fi contestată, pentru o perioadă de 48 de ore de la pronunțare, cu privire la soluția asupra măsurii preventive și în termen de 5 zile de la pronunțare, cu privire la măsura internării medicale provizorii.

O copie după decizia instanţei şi copia raportului de expertiză medico-legală psihiatrică se vor comunica Directiei de Sănătate Publică Mehedinţi în vederea punerii în executare a măsurii de siguranţă a internării medicale provizorii”, a mai decis instanţa.

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite