Cum ar putea arăta Renault Stepway 2023, versiunea sud-americană a Daciei Sandero

0
Publicat:

Versiunea sud-americană a ultimei Dacia Sandero Stepway, care va fi comercializată sub marca Renault în acest an, va afișa, mai nou, identitatea stilistică a producătorului francez, în timp ce modelul actual este pur și simplu unul similar cu cel care se vinde pe piața europeană, dar cu altă emblemă

FOTO behance.net
FOTO behance.net

Renault comercializează modele Dacia marcate cu sigla franceză în mai multe țări, în special în America de Sud. Din punct de vedere estetic, conform largus.fr, doar siglele și câteva mici detalii diferă între versiunile Dacia și Renault ale acestor mașini, însă producătorul francez vrea să-și schimbe strategia pentru a oferi o adevărată „față Renault” modelelor Dacia oferite pe piețele respective. Folosind posibile ilustrații din patente înregistrate, designerul brazilian Kleber Silva a ilustrat cum ar trebui să arate versiunea Renault a celei mai recente Dacia Sandero Stepway peste Atlantic.

image

Marca Dacia nu este distribuită în Brazilia, dar gama locală Renault este compusă aproape în întregime din versiuni rebranduite de mașini de la producătorulde la Mioveni. Printre acestea, actualul Renault Stepway este o generație anterioară de Dacia Sandero Stepway. Înlocuitorul său, se va distinge prin părțile frontale și posterioare complet revizuite pentru a afișa identitatea stilistică a Renault. Bara de protecție față, de exemplu, va adopta un design mai unghiular decât cel al modelului european Sandero Stepway.

Din profil, însă, următorul Renault Stepway va rămâne foarte aproape de Dacia Sandero Stepway, cele două mașini împărțind în special platforma CMF-B. Comercializarea noului Renault Stepway pe piețele sale de destinație ar putea avea loc până la sfârșitul acestui an.

Mai multe imagini AICI

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite