Cu ocazia Paştelui, preşedintele Traian Băsescu a transmis românilor un mesaj de solidaritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cu ocazia Învierii, preşedintele Băsescu i-a îndemnat pe români să fie solidari FOTO Adevărul
Cu ocazia Învierii, preşedintele Băsescu i-a îndemnat pe români să fie solidari FOTO Adevărul

Cu ocazia Paştelui, preşedintele Traian Băsescu a transmis un mesaj în care îndeamnă românii la solidaritate şi înţelegere, arătând că sărbătoarea Învierii ar trebui să fie şi una a reflecţiei şi a comuniunii.

„Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală să ne apropie de taina Învierii Domnului şi să ne aducă în suflet pace şi bucurie. Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi şi să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranţă, de înşelegerea şi solidaritatea noastră“, a spus preşedintele, în mesajul transmis, sâmbătă.

Băsescu adresează urări „tuturor românilor, fie că se află în ţară sau în comunităţile româneşti din afara graniţelor“.  „Hristos a Înviat!“, a încheiat Preşedintele.

„Le urez tuturor românilor, fie că se află în ?ară sau în comunită?ile româneşti din afara graniţelor, gândurile mele bune ?i cele mai calde urări de Pa?ti. Hristos a înviat!", mai spune preşedintele în mesajul său.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite