CTP, atac dur la adresa lui Alexandru Arșinel: „Atârnat în meserie de fusta marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile“

0
Publicat:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a transmis, într-o postare pe Facebook, un mesaj dur la adresa actorului, după ce acesta a încetat din viață.

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Alexandru Arșinel
Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj dur la adresa lui Alexandru Arșinel FOTO Arhivă Adevărul

Într-o postare intitulată „Arta ortului“, Cristian Tudor Popescu a precizat că expresia „despre morți numai de bine“ e „putrefactă“ și lansat un atac dur la adresa lui Alexandru Arșinel, la o zi după ce acesta a murit. Tot pe 29 septembrie, a demisionat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, la patru zile de la izbucnirea unui scandal de plagiat.  

Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească.

În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna. Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi.

Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii.

Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare «Despre morți numai de bine»“, a scris Critian Tudor Popescu pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul a avut și în trecut reacții dure la adresa actorului, după intervenția de transplant de rinichi a acestuia.

Alexandru Arșinel a murit pe 29 septembrie, la 83 de ani. În ultimul an, actorul s-a confruntat cu probleme grave de sănătate și a fost internat de mai multe ori.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite