Cristian Meleşteu, fost director în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, pus sub urmărire penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
DNA a început urmărirea penală faţă de Cristian Meleşteu FOTO Eduard Enea
DNA a început urmărirea penală faţă de Cristian Meleşteu FOTO Eduard Enea

Cristian Meleşteu, fost director al Direcţiei Programe şi Activităţi pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, a fost pus sub urmărire penală pentru abuz în serviciu şi uz de fals. El a fost luni la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă aceste acuzaţii.

Potrivit unui comunicat emis de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Cristian Meleşteu este acuzat că, în cursul anului 2013, în calitate de director al Direcţiei Programe şi Activităţi pentru Studenţi din cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, cu încălcarea atribuţiilor de serviciu şi sub pretextul desfăşurării proiectului studenţesc ED-ECO Sport, a organizat la un hotel din Poiana Braşov o tabără politică de dezvoltare personală şi leadership pentru TSD Argeş.

Toate cheltuielile de cazare şi masă ale celor peste 100 de participanţi, în cuantum de 14.000 de lei, destinate desfăşurării proiectului respectiv, în perioada 22 – 24 noiembrie 2013, ar fi fost suportate din fondurile publice gestionate de către Ministerul Tineretului şi Sportului, sumă ce constituie totodată un folos necuvenit pentru formaţiunea politică.

Procurorii precizează că o mare parte dintre persoanele care figurau pe lista de participare la acel proiect sunt studenţi ai unei facultăţi din Piteşti care nu au participat la acel eveniment decât pe „hârtie”. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite