Contrabandistul care a vrut să spargă cu mașina barajul poliției, la Dorohoi, a rămas fără un rinichi. Polițiștii au tras 61 de gloanțe asupra lui

0
Publicat:

Un tânăr de 25 de ani, care se afla la volanul unui microbuz, a fost împuşcat de poliţişti după ce nu a răspuns la semnalele agenţilor şi a încercat să spargă un baraj al Poliţiei.

Tânărul împușcat a fost dus la spital FOTO Monitorul de Botoșani
Tânărul împușcat a fost dus la spital FOTO Monitorul de Botoșani

Urmărirea cu focuri de armă s-a produs, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul dintre Dorohoi şi Botoşani, în zona localităţii Văculeşti din judeţul Botoşani.

Agenţii au tras nu mai puțin de 61 de glaonțe asupra lui pentru a fi oprit. În mașină avea marfă de contrabandă, duba fiind ciuruită. Două gloanțe l-au nimerit în spate, lucru care a și dus ulterior la oprirea sa.

”Undeva în faţa liftului unu am preluat computerul tomograf, l-am citit din mers şi am intrat cu pacientul în sala de operaţie unu.Unul dintre gloanţe a fost scos din dreptul omoplatului stâng. Mai greu de scos a fost al doilea, care a atins mai multe organe. Operaţia a durat aproape 4 ore. Rămâne fără un rinichi, evident, va trebui să fie foarte atent. Deci rămâne cu un rinichi unichirurgical. E băiat tânăr, asta ne-a avantajat, că nu a avut şi leziuni asociate. , potrivit medicului chirurg Iulian Preda, scrie observatornews.ro.

Fugarul este acum intubat, în secţia de terapie intesivă

Poliţiştii aşteaptă să îşi revină pentru a afla de la cine a luat marfa şi unde o ducea.

Potrivit acestora,  în dubă avea 93 de butelii cu freon de contrabandă, din Ucraina.

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite