Focuri de armă în Râmnicu Vâlcea. Un taximetrist a tras cu o armă neletală în trei persoane

0
Publicat:

Un taximetrist este acuzat că a împușcat cu o armă neletală trei persoane care l-ar fi agresat. Evenimentul s-a petrecut duminică seară, într-un cartier din Râmnicu Vâlcea, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Taximetristul susține că a fost agresat
Taximetristul susține că a fost agresat Foto arhiva Adevărul

De altfel, în spațiul public a fost distribuit un videoclip cu altercația dintre cele patru persoane, ceea ce a adus incidentul în atenția autorităților.

La data de 12 noiembrie, ora 21,33, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au fost sesizați prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe o stradă din municipiu ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, ar fi fost agresat fizic de alte trei persoane, moment în care acesta ar fi folosit o arma neletală provocându-le astfel leziuni, care au necesitat îngrijiri medicale. Cele patru persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea audierii", au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea.

Cercetările în acest caz se desfășoară sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere, urmând să fie luate măsurile legale care se impun, au precizat reprezentanții Poliției Vâlcea. 

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite