Clever devine FREE NOW. Clienţii vor putea comanda maşini în România, dar şi în alte 100 de oraşe din Germania, Marea Britanie, Spania, Italia sau Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clever Free Now

Aplicaţia de mobilitate urbană Clever va deveni FREE NOW în următoarele luni, parte din grupul internaţional de mobilitate urbană “NOW”, lansat de Daimler şi BMW în luna februarie a acestui an.

Transformarea Clever în FREE NOW va permite pasagerilor din România să folosească o singură aplicaţie pentru a găsi cea mai bună soluţie de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în România şi în peste 100 de oraşe din nouă ţări europene în care grupul operează - Germania, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Portugalia, Italia, Polonia, Austria şi Suedia. 

Prima etapă a lansării FREE NOW în România va începe prin înrolarea şoferilor Clever existenţi din Bucureşti în noua aplicaţie, urmând ca într-o etapă ulterioară să aibă loc şi migrarea în alte oraşe în care Clever operează.  Şoferii vor avea  astfel posibilitatea să-şi crească veniturile prin intermediul platformei multimodale de servicii care îi conectează atât cu pasagerii români, cât şi cu pasageri străini care vin în România în scop turistic sau de business, se arată într-un comunicat al companei. Aplicaţia FREE NOW va fi în curând disponibilă şi pentru pasageri, fiind necesar să o descarce din magazinele de aplicaţii ale Apple şi Google după lansarea oficială. Ulterior, aplicaţia Clever va continua să fie operaţională pentru o perioadă de timp, după care va fi înlocuită complet de noua aplicaţie FREE NOW.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite