Ciucă, despre accidentul în care au murit 3 români în Bulgaria: Am intervenit urgent. Un elicopter SMURD este deja în Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă / Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Arhivă / Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Nicolae Ciucă a afirmat că, după accidentul din Bulgaria, în care au murit mai mulţi cetăţeni români, iar alţii au fost răniţi, că la nivelul Guvernului au fost făcute demersuri pentru a asigura îngrijire medicală victimelor. De asemenea, el a precizat că elicoptere SMURD se deplasează spre Bulgaria pentru a îi aduce pe aceştia în România, la Spitalul Floreasca din Capitală.

„M-a întristat profund vestea că mai mulţi cetăţeni români şi-au pierdut viaţa, iar alţii au fost răniţi în tragicul accident rutier care a avut loc azi noapte, în Bulgaria. Sunt alături de familiile îndoliate, le transmit condoleanţe şi întreaga mea compasiune! La nivelul Guvernului am intervenit urgent pentru a-i ajuta pe românii răniţi şi a le asigura cea mai buna îngrijire medicală”, a declarat Nicolae Ciucă, potrivit unei postări de sâmbătă pe pagina de Facebook a Guvernului României.

Acesta a precizat că „un elicopter SMURD şi o echipă medicală de la Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca se află deja în Bulgaria pentru a evalua şi planifica preluarea în România a celor răniţi” şi că alte elicoptere SMURD sunt în drum spre Bulgaria pentru a-i aduce pe români.

„Instituţiile statului sunt pregătite să ofere sprijin cetăţenilor săi, indiferent unde s-ar afla, si să le asigure o cât mai bună îngrijire. Le doresc sănătate multă românilor răniţi în tragicul accident si să se recupereze cât mai rapid!”, a completat prim-ministrul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite