Cine sunt noii adjuncţi ai şefului Poliţiei Române

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ministrul de interne Carmen Dan a numit noii adjuncţi ai şefului Poliţiei Române
Ministrul de interne Carmen Dan a numit noii adjuncţi ai şefului Poliţiei Române

Echipa de conducere a Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost completată, după ce, zilele trecute, chestorul de Poliţie Marius Voicu, vizat de ancheta în cazul poliţistului pedofil, a fost schimbat din funcţia de adjunct al şefului Poliţiei Române.

La propunerea şefului Poliţiei Române, ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, a semnat joi actele administrative pentru împuternicirea în funcţiile de adjuncţi ai inspectorului general al IGPR ale chestorului de poliţie Victor Wili Apreutesei şi comisarului şef de poliţie Ciprian Miron.

Chestorul de poliţie Victor Wili Apreutesei a ocupat până în prezent funcţia de Director al Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor, structură a Poliţiei Române care a realizat şi coordonat proiecte importante la nivel naţional şi internaţional, în domenii de prevenire a infracţionalităţii.

Comisarul şef de poliţie Ciprian Miron a ocupat până în prezent funcţia de adjunct al Inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. Anterior, Miron a ocupat funcţii de execuţie şi de conducere în cadrul Poliţiei Române, a fost ataşat de afaceri interne în Statele Unite ale Americii şi a absolvit, în anul 2009, cursurile Academiei FBI din Quantico, Virginia.  

La începutul acestei săptămâni, Ministerul de Interne anunţa că chestorul de Poliţie Marius Voicu - aflat în grupul de 18 poliţişti vizaţi de Corpul de Control al MAI în legătură cu modul de acţiune în cazul poliţistului Eugen Stan, acuzat de agresiuni sexuale - a devenit director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti, după ce i-a încetat împuternicirea ca adjunct al şefului IGPR, adăugând că această funcţie, inferioară celei deţinute, este ocupată prin concurs.

"Împuternicirea domnului chestor de poliţie Marius Voicu în funcţia de adjunct al Inspectorului General al Poliţiei Române a încetat. Acesta a fost trecut pe o funcţie inferioară, cea pe care a ocupat-o prin concurs înainte de împuternicirea în cadrul I.G.P.R., respectiv Director General al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucuresti", anunţa MAI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite