Cel mai tânăr miliardar în criptomonede, a donat un miliard de dolari pentru a ajuta India în lupta cu pandemia de Covid-19

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Cel mai tânăr miliardar în criptomonede, din lume, a donat peste un miliad de dolari pentru a ajuta India în lupta cu pandemia de Covid-19. Tânărul, de origine rusă, este co-fondatorul Ethereum Vitalik Buterin, una dintre cele mai populare criptomonede, numită Ether. Donaţia a ajuns la Fondul de Ajutor în Pandemie din India.

Buterin în vârstă de 27 de ani, a transferat miercuri peste 50 de trilioane de monede Shiba inu către India Covid-Crypto Relief Fund, potrivit portofelului său public. De asemenea, a transferat 500 de Ether (aproximativ 1,9 milioane de dolari) către fondul de ajutor, scrie CNN, conform Digi24.

 Bărbatul, prin gestul său, va ajuta India să gestioneze criza sanitară de proporţii prin care trece. 

În 2013, Buterin avea doar 19 ani, când a creat Ethereum, iar în data de 4 mai 2021, tânărul a devenit miliardar, deoarece moneda digitală a atins 3.500 de dolari. La începutul acestei săptămâni, Ether a atins un nou record, mai precis 4.385, şi continuă să crească. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite