Câţi bani a luat statul pe fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă, suspectul de crimă din Caracal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fierul vechi din curtea lui Dincă s-a vândut cu mii de euro Foto MEDIAFAX
Fierul vechi din curtea lui Dincă s-a vândut cu mii de euro Foto MEDIAFAX

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a vândut la licitaţie fierul vechi din curtea lui Gheorghe Dincă. Bărbatul din Caracal este suspectat că ar fi ucis două fete şi le-ar fi incendiat corpurile.

Anchetatorii au găsit în curtea lui Gheorghe Dincă 29.130 de kilograme de fier vechi - ţevi, fier brut, tablă şi alte deşeuri, scrie Digi24.  Întreaga cantitate s-a vândut cu suma de 15.584 de lei, potrivit aceleiaşi surse. 

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate a scos la licitaţie şi două din maşinile lui Dincă, o dubiţă şi o furgonetă, ambele marca Fiat. 

Prima, fabricată în 1996, cu 250.433 de kilometri la bord, are preţul de pornire de 3.763 de lei, iar pentru cea de-a doua, din 1998, licitaţia porneşte de la 4922 de lei. 

Pentru autoturismul cu care circula Dincă şi cu care se presupune că victimele ar fi fost răpite – o maşină marca Renault -  licitaţia a fost anulată în urma contestaţiei depuse de familia uneia dintre fete. 

Mama Luizei Melencu – una dintre victime - a declarat presei că maşina cu care ar fi fost răpită adolescenta este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi şi că vânzarea acesteia ar urmări „muşamalizarea cazului”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite