Dosarul monstrului din Caracal, blocat de COVID-19. „Am fost infectat, acum sunt în perioada de recuperare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
proces Caracal

Curtea de Apel Craiova ar fi trebuit să decidă miercuri, 10 septembrie, dacă procesul în cazul lui Gheorghe Dincă va începe sau dosarul se va întoarce pe masa procurorilor. Instanţa a amânat, însă, judecarea cauzei.

Familiile Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, cele două tinere despre care procurorii spun că au fost răpite şi ucise de Gheorghe Dincă, au contestat decizia Tribunalului Olt care a hotărât că procesul poate începe în cazul Caracal. 

Magistraţii din Slatina au respins cererile celor două familii de trimitere a dosarului la organului de urmarire penala, iar  Curtea de Apel Craiova ar fi trebuit să dea miercuri, 10 septembrie, decizia definitivă. 

Avocatul familiei Măceşanu a depus, însă, o cerere de amânare. 

„Nu m-am putut prezenta întrucât am avut probleme de sănătate. Am fost infectat, iar acum sunt în perioada de recuperare. Nu a fost deloc uşor, toată familia a ieşit pozitivă, eu am fost simptomatic, dar acum sunt bine. Rămân în izolare până când mă recuperez complet. Am cerut instanţei un termen scurt pentru că săptămâna viitoare voi putea să ajung la Craiova", a declarat avocatul Aurel Moldovan.

Curtea de Apel Craiova a acordat în dosarul Caracal un nou termen pe data de 23 septembrie.

Vă recomandăm să citiţi şi:

EXCLUSIV Fiul lui Liviu Dragnea va fi adus cu jandarmii la instanţă în dosarul Tel Drum. Ce au spus martorii în faţa judecătorului - FOTO

Mărturii de la canonizarea mitropolitului Varlaam. Cum s-au „împuns“, la Secu, Băsescu şi Tăriceanu 

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite