Camionagiii vinovați de denivelările de pe podul de la Brăila au fost amendați. Investiția care are o durată de viață de 120 de ani are deja probleme

0
Publicat:

Șoferii de camioane care nu au respectat restricțiile din zilele caniculare pe noul pod de la Brăila au fost amendați, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Podul peste Dunăre FOTO Inquam Photos/George Călin
Podul peste Dunăre FOTO Inquam Photos/George Călin

Ministrul Transporturilor a precizat la Digi24: "În perioada în care e caniculă există restricții de tonaj peste tot, au fost acele restricții care nu au fost respectate de anumiți camionagii. I-am  amendat pe toți, vor fi remediate lucrările. Aș face un apel, vorbim de aceste temperaturi care și vor fi și zilele următoare.., există aceste restricții, la fel avem iarna, când Compania de Drumuri anunță că anumite drumuri sunt închise...și totuși mai există câțiva români care nu respectă anunțurile și ajung întroieniți și au pretenția de la stat...sigur că vine statul să-i scoată de acolo, dar hai să mai ținem cont și de anunțurile oficiale".

Problemele pe podul suspendat de peste Dunăre au apărut la doar o lună de la inaugurare. Potrivit secretarului de stat în Ministerul Transporturilor, Ionel Scrioșteanu, podul peste Dunăre este proiectat să aibă o durata de viața de 120 de ani.

Joi, 6 iulie 2023, la marea inaugurare a podului suspendat peste Dunăre, așa-numitul Golden Gate al României, au participat Klaus Iohannis - președintele României, Marcel Ciolacu - premierul României, Nicolae Ciucă - președintele Senatului, Sorin Grindeanu - ministrul Transporturilor, Adina Vălean - comisarul european pentru Transport, ambasadorii Italiei și Japoniei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite