Bărbat suspectat că a agresat sexual o fetiţă de 9 ani în scara unui bloc din Sectorul 6, reţinut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 52 de ani, bănuit că ar fi agresat sexual o fetiţă de 9 ani în scara unui bloc, a fost reţinut. Bărbatul e suspectat că a atins-o pe fetiţă în părţile intime, dosarul fiind constituit în urma plângerii depuse de mama victimei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie reclama că, luni, în jurul orei 19.30, fiica sa în vârstă de 9 ani a fost agresată sexual în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, de pe raza Sectorului 6.

Poliţişti din cadrul Secţiei 21 au demarat investigaţiile, iar marţi a fost identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei.

„Bănuitul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 07.05.2018,  în jurul orei 17.30  în timp ce minora se juca în faţa blocului de domiciliu, a fost abordată de bărbat, fost locatar al imobilului, care a condus-o în scara blocului şi a atins-o în zonele intime. Minora a reuşit să scape, profitând de un moment de neatenţie al bărbatului, fugind spre casă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite