Băiatul unei românce a fost aruncat de colegi sub tren, în Italia. Imagini cu puternic impact emoțional VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 15 ani, fiul unei românce, a fost atacat de câțiva colegi în Italia. Tânărul a fost victima unei tentative de omor la care a supraviețuit în mod miraculos după ce a fost aruncat sub un tren.

Foto captura video
Foto captura video

Evenimentul a avut loc într-o după amiază când stația din Seregno era aglomerată cu elevi care tocmai ce ieșeau de la școală. Băiatul aștepta trenul atunci când a fost înconjurat de un grup de colegi.

Motivul pentru care tânărul a fost atacat a fost căui i-a trimis un mesaj unei fete pe care o plăcea unul dintre atacatori. De asemenea, purta și un tricou de firmp pe care atacatorii au vrut să il fure, potrivit Libertatea.

Imagini cu puternic impact emoțional au fost surprinse de camerele de supraveghere cu momentul în care tânărul a fost împins sub tren, la gara Seregno. 

Așa cum se poate observa în imaginile distribuite pe rețelele de socializare, grupului i se alătură băiatului de 15 ani după care mai vine un alt băiat furios care îl împinge. Este izbit de tren și apoi se rostogolește între șine. A fost norocos și a scăpat cu viață suferind doar o accidentare la cap și o entorsă la gleznă. 

Poliția de Stat din Sediului Poliției Monza și Brianza a reușit să îi identifice rapid pe atacatori și să îi aresteze. Unul a fost găsit chiar lângă gară, în timp ce celălalt atacator era cu bunica sa în drum spre Carabinieri. Cei doi atacatori sunt minori, iar acum urmează să fie acuzați pentru tentativă de omor și de tâlhărie. 

EvenimentePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite