Apariție surprinzătoare la Koln. Laura Codruța Kovesi, fostul procuror șef al DNA, alături de suporterii români la meciul cu Belgia VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi, a scandat alături de suporterii români pe străzile din Koln.

Koveși a strigat alături de suporterii naționalei României FOTO: Captură video
Koveși a strigat alături de suporterii naționalei României FOTO: Captură video

Laura Codruța Koveși, procurorul șef al Parchetului European, s-a aflat sâmbătă alături de suporterii români pe străzile din Koln, pentru a susține echipa națională de fotbal a României.

Fostă baschetbaliustă de performanță, Kovesi a mers în piața Heumark din Koln, unde se aflau suporterii români, și a strigat alături de ei, ”România, România, ole, ole ole”.

Kovesi i-a însoțit pe suporteri. Se pare că nu a avut bilet de intrare la meci, astfel că a urmărit meciul cu suporterii la un ecran din afara stadionului, potrivit surselor ”Adevărul”.

Ea a dat și un pronostic, favorabil României, dar pe teren jucătorii români au pierdut meciul cu selecționata Belgiei. Kovesi nu a spus dacă va veni să-i susțină pe tricolori și la meciul de miercuri, 26 iunie, cu Slovacia. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite