Cele mai frumoase goluri de la EURO 2024, desemnate de UEFA. Torpila lui Stanciu e în top VIDEO

0
Publicat:

UEFA a stabilit cele mai frumoase goluri marcate în prima etapă de EURO 2024. Printre cei patru finaliști s-a numărat și Nicolae Stanciu (31 de ani), autorul unei execuții de senzație în meciul cu Ucraina, scor 3-0.

Nicolae Stanciu, căpitanul României
Nicolae Stanciu, căpitanul României

Printre cele patru goluri selectate de UEFA ca fiind cele mai frumoase de până acum de la EURO 2024, se află și euro-golul lui Stanciu, din meciul cu Ucraina. Reușita românului s-a clasat pe locul doi,  fiind învins de reușita turcului Muldur.

Pe pagina de Twitter dedicată special turneului final din Germania, UEFA a publicat un colaj cu cele mai frumoase patru reușite.

Presa internațională, impresionată de golul lui Nicolae Stanciu Eurogolul lui Stanciu a stârnit un val de reacții în presa din străinătate: 

Căpitanul României a lovit mingea cu toată dorința, iar mingea a sărutat plasa”, au scris spaniolii de la Marca. 

Gol fantastic pentru Stanciu! Fără să facă preluare, a trimis din dreapta și a găsit vinclul porții apărate de ucrainean”, a descris execuția cotidianul francez L'Equipe.

  „Ce gol pentru căpitanul României. Au presat defensiva Ucrainei și l-au hrănit pe Stanciu, care a avut multe de făcut, dar a trimis mingea cu efect de la 20 de metri”, a fost reacția englezilor de la Telegraph.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite