Andreea Marta, soţia fostului consilier al lui Sorin Blejnar, trimisă în judecată pentru prostituţie şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andreea Marta (28 de ani), soţia fostului consilier Sorin Blejnar, a fost trimisă în judecată pentru prostituţie şi proxenetism. Surse din cadrul anchetei au declarat că Marta îşi desfăşura activitatea atât în Bucureşti, Braşov şi alte localităţi mari din România cât şi în Italia, Elveţia şi Monaco.

Ancheta a scos la iveală că Marta şi Maria-Magdalena Lungu, sora acesteia racolau bărbaţi cu o situaţie materială foarte bună, cărora le facilitau întreţinerea de raporturi sexuale cu diferite tinere, în schimbul plăţii unor importante sume de bani. „Clienţii erau racolaţi de către membri grupării din mediul oamenilor de afaceri, politicieni şi sportivi, care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari de bani, prin organizarea unor petreceri private, în special în străinătate şi în cluburi exclusivist”, potrivit  Poliţiei Române.

Activităţile de prostituţie şi proxenetism aveau loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti sau în alte locuri alese de clienţi, din judeţele Tulcea, Braşov sau Călăraşi, precum şi la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai.

În urma investigaţiilor efectuate în baza delegării autorităţilor judiciare au fost identificate 30 de prostituate care ar fi făcut parte din gruparea Andreei Marta.

Surse judiciare au declarat că Andreea Marta câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea de fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţii bogaţi.

Dosarul va fi judecat de magistraţii Judecătoriei sector 1 Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite