Aglomeraţie pe DN1, sensul de urcare spre Valea Prahovei. Se circulă în coloană între Breaza şi Comarnic şi la Buşteni. Poliţiştii propun rute alternative

0
0
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Poliţiştii anunţă că vineri traficul este aglomerat pe DN1, sensul de urcare spre Valea Prahovei şi că se circulă în coloană între Breaza şi Comarnic şi la Buşteni, prounând rute alternative.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că vineri, la ora 11:30, se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN1 Ploieşti-Braşov, pe sensul de urcare către staţiunile de pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană între localităţile Breaza şi Comarnic. De asemenea, aglomeraţie este şi pe raza staţiunii Buşteni, pe ambele sensuri de deplasare.

Pentru DN 1 Bucureşti - Ploieşti - Braşov, pot fi folosite ca rute alternative următoarele artere rutiere:

- Bucureşti - Autostrada A3 - Ploieşti - Cheia - DN 1A Braşov;

- Bucureşti - A1 - Piteşti - Câmpulung - DN 73 Râşnov;

- Bucureşti - DN 71 - Târgovişte - DN 72A - Câmpulung - DN 73 Râşnov;

- Bucureşti - Târgovişte - DN 71 Sinaia.

Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

"Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să păstreze distanţa de siguranţă între autovehicule, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic", transmit poliţiştii.

Vă recomandăm şi: 

Poliţia de Frontieră: 7.608 cetăţeni ucraineni au intrat în România miercuri, în scădere faţă de ziua precedentă

Rep. Moldova. Poliţia anunţă că îi va identifica şi penaliza pe cei care vor promova panglica Sfântului Gheorghe

Evenimente


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri