Agentul Vlădan a deschis focul şi spre locul de joacă pentru copii din faţa salonului. Vezi aici referatul procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni
Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

După ce şi-a ucis cu sânge rece soţia şi pe prietena acesteia şi a rănit grav alte şase persoane, clienţi şi angajaţi ai salonului de coafură şi frizerie de pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din centrul Capitalei, agentul şef Gheorghe Vlădan a tras spre un loc de joacă pentru copii situat în faţa salonului. 

Aşa arată procurorii Parchetului General în referatul prin care cer arestarea preventivă poliţistului asasin. Acesta este acuzat de omor calificat şi deosebit de grav şi de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, fapte pentru care Codul Penal prevede detenţie pe viaţă sau de la 15 la 25 de ani de închisoare.

Click pe poze pentru a-i vedea pe poliţistul criminal şi pe soţia lui în tinereţe, când au trăit o poveste de dragoste senzaţională!

Acasă la femeia ucisă, în comuna Şirna, judeţul Prahova/ Roberto Sălceanu

Vezi aici referatul procurorilor.

,,În ceea ce priveşte condiţia de pericol social concret pentru ordinea publică pe care l-ar genera lăsarea în libertate a inculpatului, aceasta se realizează atunci când în urma analizei tuturor circumstanţelor referitoare la faptă şi inculpat, se constată că lăsarea în libertate a acestuia ar prezenta pericol pentru ordinea publică. Această cerinţă este motivată în cauză, în mod special pe faptul că, din probele administrate până în prezent, a rezultat că a folosit o armă de foc de 9 mm şi a executat foc deschis într-un spaţiu public  - un salon de coafor şi frizerie, în care se aflau persoane paşnice, aflate la tuns şi coafat sau care aşteptau la rând, lipsite de apărare, în faţa «armei inculpatului».


CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu fiul polițistului ucigaș!

Poliţistul criminal către soţia sa, înainte să o execute: "Am ceva pentru tine, vino să vezi ce am în buzunar."

image

De asemenea, potrivit probelor administrate în cauză, a executat foc deschis şi din incinta salonului, prin geam, înspre exterior. În condiţiile în care în faţa salonului, implicit în faţa geamului, prin care a executat foc deschis, era un parc, cu locuri de joacă, rezultă un grad de pericol social al faptelor deosebit de crescut şi denotă o periculozitate, o gravitate extremă, ce impun privarea de libertate a inculpatului”, subliniază anchetatorii în documentul care a ajuns pe masa magistraţilor Tribunalului Bucureşti. Aceştia urmează să decidă dacă îl vor trimite după gratii pe Vlădan pentru 29 de zile.

Citeşte AICI care este starea celor şase victime internate în spitalele Elias şi Floreasca.

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni Poliţistul Gheorghe Vlădan a împuşcat opt oameni

EXCLUSIV Poliţistul-criminal a distrus o familie de tineri. Femeia, împuşcată de Vlădan, şi soţul ei lucrează tot în Poliţie

Executaţi cu sânge rece
Anchetatorii au refăcut filmul tragediei, atât în baza declaraţiilor mai multor martori audiaţi atât luni, la câteva zeci de minute după atacul armat, cât şi în această dimineaţă când s-a încheiat cercetarea la faţa locului. Citeşte AICI totul despre arma folosită de Vlădan!

Potrivit martorilor, Gheorghe Vlădan şi-a vizitat soţia la serviciu şi luni dimineaţă. A revenit înarmat în jurul orei 16.00. S-a certat cu soţia sa sa, iar în disputa dintre ei a intervenit prietena acesteia, casiera salonului de coafură, Mariana Bendre (42 de ani). Vlădan a scos pistolul Glock de sub haină şi a deschis focul. Şi-a împuşcat soţia în piept, iar asupra Marianei Bendre a tras trei focuri de armă. Două gloanţe au lovit-o pe femeie în piept, iar al treilea în cap.

Citeşte AICI cum a avutloc masacrul de la coafor!
Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu locuinţa criminalului şi cu locul unde a avut loc masacrul!

,,Ulterior, inculpatul Vlădan Gheorghe a tras alte 7 focuri de armă asupra personalului şi clienţilor aflaţi atât în salonul de coafură, cât şi în salonul de frizerie, provocând vătămarea corporală a unui număr de încă 6 persoane (doi bărbaţi şi patru femei), consumând muniţia aflată în încărcătorul pistolului”, mai arată procurorii în referatul de arestare.

Click pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la locul tragediei!


image

Astfel:

•    Clapan Ioan (57 de ani) – împuşcat o singură dată, în piept;
•    Serghi Maria (54 de ani) – împuşcată o singură dată, în piept;
•    Betea Ileana (51 de ani) – împuşcată în abdomen;
•    Preda Ion (56 de ani) – împuşcat o singură dată, în genunchi;
•    Roşu Georgeta (40 de ani) – împuşcată de două ori, în picioare;
•    Apostol Mirela (32 de ani) – împuşcată o singură dată, în piept

Citeşte AICI portretul-robot al poliţistului asasin şi despre internarea lui la Psihiatrie, în 2010!

CITEŞTE MAI MULTE DESPRE ACEST CAZ:

Martor la Crima de la Perla: "A început să tragă nebuneşte, în cine apuca"

Martor la crima din Perla: „Am auzit şase bubuituri, apoi am văzut un tânăr plin de sânge alergând spre Urgenţă"

Portretul-robot al poliţistului Gheorghe Vlădan care a executat opt persoane în centrul Capitalei: 53 de ani, blond, înalt

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan. De mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!“. Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Dă click pe imagini pentru fotogalerie cu asasinul la sediul Electrica!

Declaraţia de avere a criminalului: 1750 ron salariu net lunar, 42.000 de euro datorie la bancă

Viaţa privată a poliţistului-asasin Gheorghe Vlădan: de mai mult timp îşi teroriza soţia: „Ai să plăteşti scump!". Femeia a cerut divorţ şi îşi găsise un alt bărbat

Psiholog: După chipul şi asemănarea societăţii, nebunii, tot mai agresivi

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite