A murit fondatorul Universităţii Spiru Haret, Aurelian Bondrea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurelian Bondrea, fondatorul Universităţii Spiru Haret
Aurelian Bondrea, fondatorul Universităţii Spiru Haret

Fondatorul Universităţii Spiru Haret, profesorul universitar doctor Aurelian Gh. Bondrea, a murit, anunţă instituţia, într-un comunicat de presă.

Aurelian Bondrea, fondatorul Universităţii Spiru haret a murit la 92 de ani.

„Cu profundă tristeţe, comunicăm trecerea în nefiinţă a fondatorului nostru, Profesorul Universitar Doctor, Aurelian Gh. Bondrea", se arată în comunicatul de presă al Universităţii Spiru Haret.  

„Succesul celei mai mari instituţii de învăţământ superior privat din România este datorat preocupării sale continue pentru inovaţie în educaţie.

„Timp de trei decenii, peste 330 000 de români au beneficiat de un acces generos la studii esenţiale pentru împlinirea lor profesională şi umană, urmând principiile părintelui învăţământului modern, Spiru Haret: “Binele social necesită creşterea pozitivă a coordonatelor sociale ale fiecărui individ.”

Astăzi, ştim că ideile, faptele şi îndemnurile Domnului Aurelian Gh. Bondrea au contribuit fundamental la dezvoltarea societăţii, a culturii şi a educaţiei României de azi şi de mâine”, a transmis Universitatea Spiru Haret.

Aurelian Gh. Bondrea este cel care a înfiinţat în 1991 Fundaţia România de Mâine, prin care a derulat „activităţi de învăţământ, ştiinţă şi cultură”, pentru ca în 2002 să fie înfiinţată şi acreditată Universitatea Spiru Haret, potrivit informaţiilor de pe site-ul oficial al universităţii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite